Kategoriler

Meydan

6 KİŞİ İTİRAFÇI OLDU

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik olarak devam eden soruşturmalar kapsamında, örgütün TSK yapılanmasında yer aldıkları ve örgüte üye oldukları iddia edilen 5’i ihraç,1’i emekli ve 20’si muvazzaf 26 kişi hakkında, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkartıldı.

Alınan karara istinaden 04 Ocak günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı. İhraç, emekli ve muvazzaf 1 Albay, 1 Yarbay, 2 Binbaşı, 8 Yüzbaşı,8 Üsteğmen ve 6 Teğmeni yakalamak için İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Zonguldak, Afyonkarahisar, Konya, Samsun ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 21 kişi yakalanırken, 5 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve sorgularına başlanan şüphelilerden 6’sı, etkin pişmanlıktan faydalanmak ve itirafcı olmak istedikleri öğrenildi.

Bu gelişme üzerine 6 şüpheli sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine getirilerek sorgularına başlandı. Şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yarımca Kültür ve Dayanışma Derneği’ne Görkemli Açılış
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
520 Gramla Tutunduğu Hayatı Gonca’da Gelişiyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfezli Hamza Hazırlık Kampını Başarıyla Tamamladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Parti, Hereke’de Yeni Üyelerle Güçlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Ataşehir Pazarı’nda Esnafla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
MHP İl Başkanı Batı’dan Bekiroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Gençlerle Doğa Yürüyüşü
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Öztürk ve Mintemur Aileleri Dünür Oldu. Öztürk Oğlunu Nişanladı
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Nadide Hobby ve Sanat Evi Körfez’de Hizmete Açıldı