Kategoriler

Meydan

Başkan: Derslerinizi çok sevin

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28 Haziran İ.Ö.O.’nun öğrenci ve öğretmenlerini kabul etti. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Döneminin başlaması nedeniyle öğrencilere başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Derslerinizi sevin, öğrendiğiniz her şey hayatta işinize yarayacaktır’’ diye öğüt verdi.

28 HAZİRAN’DAN ZİYARET

28 Haziran İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin başlaması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Okul müdürü İsmail Demircan, matematik öğretmeni Özlem Kılıç, din kültürü öğretmeni Bekir Başkaya, okul öncesi eğitime başlayan Berk Efe Öztemel, 2/D sınıfı öğrencisi Berfin Bağdaçiçek ile 8/D sınıfı öğrencisi Kübra Top, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

 

SATRANÇ TAKIMI VERDİ

Öğrencilere satranç takımı ve çeşitli hediyeler veren Başkan Karaosmanoğlu, 2012 - 2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin öğrenciler, eğitimciler ve veliler açısından hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin genç nüfusu ve yetişmiş insan gücüyle, dünya üzerinde parlayan bir yıldız olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, pilotları, milletvekilleri, belediye başkanları, anneleri, babaları, bu yavrularımızın arasından çıkacak.

Onların okuması, iyi bir eğitim alması, tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması hepimizin en büyük dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız, bunun için’’ ifadesini kullandı.

DERS ZİLİNİ ÇALDI

Öğrencilere, ‘’Derslerinizi sevin, derslerde öğrendiğiniz her şey, hayatta işinize yarayacaktır, bunu asla unutmayın’’ sözleriyle öğüt veren Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra İzmit Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası açılış törenine katıldı. Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu ve protokol üyeleri, hep birlikte ders zilini çaldıktan sonra sınıfları dolaştı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor