Kategoriler

Meydan

Ali Eşref Şeriati'nden suç duyurusu!!!

Körfez İlçenin yakından tanıdığı İnanç Petrolün sahibi işadamı Ali Eşref Şeriati, geçtiğimiz gün üyesi bulunduğu Körfez Emekliler Derneğinde uğradığı hakareti mahkemeye taşıyarak Körfez Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.



İddialara göre emekli olan Ali Eşref Şeriati, yıllardır üye olduğu Körfez Emekliler Derneğinden üyeliğini iptal ettirmek istedi. “Bana hiç bir faydası olmadığı için üyelikten çıkmaya karar verdim” diyen Şeriati, dernek binasına giderek üyeliğinin iptal edilmesini istediğini söyledi. Bunun üzerine dilekçe yazıp vermesini isteyen sekreterden dilekçe yazmak için kağıt isteyen Şeriati “kağıt yok” yanıtı ile karşılaştı. Bir şekilde dilekçesini yazarak veren Şeriati, evlak kayıt numarasını isteyerek üyeliğini iptal olup olmadığını takip etmek istedi. İşte bu esnada hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşan Şeriati, Dernek başkanının ağır hakaretlerine maruz kaldı.

“Üzerime yürüdü, dövecekti”

Şeriati, Dernek başkanı Derviş Ilgaz'ın bağırıp çağırdığını üzerine yürüdüğünü orada bulunanlar tarafından tutulmasaydı kendisini darp edebileceğini söyledi. “Babası yaşında adamım neden böyle davrandığını anlamak çok zor, gerekli yasal işlemleri başlatacağım” dedi. Şeriati, Ilgaz'ın bu tutumuna anlam veremeyince, “sen emekli olmadan önce ne iş yapıyordun” sorusuna "Hayvan otlatıyordum" cevabını veren Ilgaz'ın, emekli polis memuru olduğunu öğrenince şaşırdım dedi. Ilgaz'ın bu sözü neye istinaden söylediği de merak konusu. Burada emniyet güçlerinin halka bakışının bu olduğunu mu iddia ediyor diye soruldu.  Binbir zorluklarla geçinen emeklilerin böyle bir muameleye maruz kalması duyanların tepkisine neden olurken, babası yaşındaki adamın üzerine yürüyen ve hakaretler yağdıran Ilgaz'ın, hem Şeriati'den hem de tüm emeklilerden özür dilemesi bekleniyor. Bilinmelidir ki, hiç kimse başında bulunduğu kurumu kullanarak zorbalık yapamaz. Bu ülkede hak ve hukuk var. dedi


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri