Kategoriler

Meydan

ÇENESUYU'NUN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Evliya Çelebi’nin "Ab-ı Hayat" olarak betimlediği Çenesuyu’nun ünü son dönemde yapılan yatırımlarla artık ülke sınırlarını aştı.

Son 4 yıllık süreçte 25 milyonluk yatırımın gerçekleştiği Çenesuyu, günümüzde Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar ve KKTC’ye ihraç ediliyor

Osmanlı’dan günümüze

Derince Belediyesi iştiraklerinden Çenesuyu A.Ş. bir yandan yatırımlarla büyümeye devam ederken diğer taraftan da yaptığı üretimle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Derince’nin en önemli markası olan Çenesuyu, Başkan Bulut’un yaptığı yatırımlarla dev bir tesise dönüştü. Yeni makine alımı, fabrika alanının genişletilmesi, ilçenin ticari hayatına katkı sunmak adına yapılan girişimler ile büyüyen Çenesuyu, sponsorluk faaliyetleri ile yerel kalkınma projelerine özgü bir model oluşturuyor. Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ve marka değeri ile Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Çenesuyu’na son dört yıllık süreçte önemli yatırımlar gerçekleşti.

25 Milyonluk Dev Yatırım

Bu süreçte ilk olarak saatte 45 bin adet pet şişe kapasiteli yeni makine alımı gerçekleştirildi. Çenesuyu’ndaki dolum tesislerinin kapasitesi de 2 bin m2 arttırılarak fabrika alanı iki katına çıkartıldı. Çenesuyu’nu piyasanın öncü firması haline getirmek için yapılan yatırımla son olarak saatte 7 bin 400 adet 5 litrelik üretim kapasiteli yeni makine alımı daha yapıldı. Gerçekleştirilen modernizasyon çalışmaları ile birlikte Çenesuyu A.Ş.’ de aynı zamanda elektrik ve hammadde tasarrufu da sağlanmış oldu. Başkan Bulut’un yaptığı yaklaşık 25 milyon TL tutarındaki yatırımla daha da büyüyen Çenesuyu, günümüzde ülke sınırlarını aşarak Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine ihraç ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"