Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN;"TÜRKİYE, KOSKOCA BİR COĞRAFYANIN UMUDU"

STK temsilcilerini makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Afrin’de devam eden operasyonlara değindi, “Biz sabırlı bir millet ve sabırlı bir devletiz. Ama sabrımızı taşırdılar. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, barış ve huzur için orada” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, umre dönüşü hem hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan hem de program daveti için makamına gelen konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran son olarak Kocaeli Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen’in yer aldığı heyet ile birlikte Kars Ardahan Iğdır Vakfı yönetimini ağırladı.

BARIŞ VE HUZUR İÇİN

Karşılıklı görüş alışverişinin de bulunulduğu ziyaretlerde hem yerel hem de Türkiye gündemine değinildi. Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili konuşan Başkan İsmail Baran, “Afrin Harekatı'nda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 1000'e doğru yaklaşıyor. Şehitlerimiz de var. Ama bizim şehitlerimizin bir de inancı var. Onlar sevgili Peygamberimizin o müjdesine doğru yürüyorlar. Cumhurbaşkanımızın da altını çizdiği gibi, Türkiye orada barış ve huzur için var.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Biz koskoca bir coğrafyanın umudu olan Türkiye’yiz. Bunu bizzat hem ziyaret ettiğimiz hem de ziyaretimize gelen konuklarımız söylüyor. Ülkemizin milli bekası için yılanın başını ezmek zorundaydık. Kahraman Mehmetçiğimiz orada terörü tehdit olmaktan çıkarana kadar var olacaktır. Bizler de her zaman onların yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu