Kategoriler

Meydan

TRABZONLULAR’DAN DOĞAN’A DAVET

Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ederek 22-25 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Trabzon tanıtım günlerine davet ettiler.

Ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşların önemine değinen Başkan Doğan “ şehirler, içinde barındırdıkları kültürlerle zengindirler.  İzmit bu konuda çok zengin ve şanslı bir şehirdir. Sivil toplum kuruluşları sayesinde bu zenginlik şehirlerin değerine değer katmaktadır. Trabzonlu vatandaşlarımız da bu zenginliğimizin bir parçasıdır” dedi.

AYRI BİR ANLAM TAŞIYOR

Uluslararası Fuar Merkezi’nde 22 -25 Şubat tarihlerinde düzenlenecek etkinliğin önemine de değinen  Doğan “ bu tür etkinliklerimiz kültürlerin tanıtılmasının yanı sıra kaynaşmaya ve birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasını sağlamaktadır. Birlik ve beraberlik ruhunun en çok hissedilmesi gereken şu günlerde bu etkinliğiniz ayrı bir anlama taşımaktadır. Bizler de bu renkli mozaiği bir arada tutarak şehrimizi güzelleştirme adına çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimizde yaşayan ve kültürleriyle ayrı bir değer katan Trabzonlu hemşerilerimizle her zaman bir ve beraberiz” şeklinde konuştu.  

ARAMIZDA GÖRMEK ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Doğan’ı etkinlikte aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyleyen Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu da “  başkanımızın derneğimize olan inancını ve desteğini her zaman gönülden hissediyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizi desteklediği için kendisine teşekkür ediyoruz ”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu