Kategoriler

Meydan

MAHALLE MAHALLE SEMİNER DÜZENLEYECEKLER

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları mahallelerde seminer programlarına başladı. İlk seminer Kuruçeşme Mahallesi’nde yapıldı.  

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi İzmit’i arşınlamaya devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan programlar kapsamında İzmit’in her mahallesinde seminerler düzenlenecek. Bölgenin taleplerine uygun olarak belirlenen seminerler Kadın Kolları İlçe Başkan Yardımcıları Davranış Bilimleri Uzmanı Hafsa Yıldırım ve Sosyolog Ayla Mercan tarafından verilecek. Bu kapsamda seminerlerin ilki Kuruçeşme Mahallesi’nde başlatıldı. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen programda 'Çocuklara Kişisel Sınırlar Nasıl Öğretilir' konusu ele alındı.

KADININ EĞİTİMİ ÖNEMLİ

Programda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, teşkilat çalışmalarıyla, vatandaşlarla buluşmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle de aktif olarak programlarına devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. Başkan Yazıcı, “Bu programlarımızla kadınlarımızın merak ettiği konular hakkında bilgilendirme yapabiliyoruz. Kadınlarımızın her alanda donanımlı ve eğitimli olması toplumumuz için çok önemli. Tüm alanlarda bilinçlenmelerini sağlamak amaçlarımızdan biridir” dedi.

KİŞİSEL SINIRLAR ANLATILDI

“Çocuklara kişisel sınırları nasıl öğretmeliyiz? “ konusunda önemli açıklamalarda bulunan Davranış Bilimleri Uzmanı Hafsa Yıldırım, çocuklara kişisel sınırlarını nasıl koruyabilecekleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Yıldırım,  öncelikle “tehlike ve güven” kavramlarına dikkat çekti. Yıldırım, “Çocuk dünyaya geldiğinde, sınırları tanımaz olarak gelir. Çocuklara bizim öğretmemiz gerekmektedir. Çocuk zamanla bu sınırı alacaktır, sınır koyarken çok katı olmaya gerek yoktur. Koyulan sınırda en önemli özellik, çocuğa koyduğumuz sınırda bir seçenek sunmak” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER