Kategoriler

Meydan

SÖĞÜT '' ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN AŞK İLE ÇALIŞACAĞIZ.''

Körfez’de mahalle koordinasyon toplantıları devam ediyor AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, mahalle koordinasyon toplantılarına aralıksız devam ederken, Mahalle teşkilatı ile bir araya gelen İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Ülkemizin, milletimizin huzur ve refahı için aşk ile çalışacağız” dedi


AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen toplantılar her hafta farklı bir mahallenin irtibat bürosunda gerçekleştiriliyor. Toplantıya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, teşkilat başkanları, seçim işleri başkanları, Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile teşkilat mensupları katılım sağladı.


VATANIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Güney, Esentepe, Yeniyalı mahalle teşkilatları ile bir araya gelinen toplantılarda, geçmiş seçimlerde alınan seçim sonuçları, izlenilmesi gereken yol haritası, yapılan çalışmalar da gözden geçirildi. 2019 Mart yerel seçimlerinde Körfez olarak büyük fark yaratacaklarını belirten AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Önümüzde ki süreçte gerçekleştireceğimiz seçimler Ülkemiz, milletimiz, partimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız için çok önemli. Göğsümüzü her seferinde kabartan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’de vatan mücadelesi içindeyken, bizlerde burada vatanımız için milletimiz ile birlikte mücadele edeceğiz.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Hepimizin elini taşın altına koyarak, yılmadan yorulmadan ter dökersek başarılı olabiliriz. Mahallelerimiz partimizin başarısı için en önemli etken. Bu bağlamda seçimlerde mahallelerimizde ne kadar yüksek oy alırsak, seçimdeki oy oranımız da o kadar yüksek olur. Mahallelerimizde koordinasyon toplantılarımıza aralıksız devam ederek, Ülkemize yön verecek olan yol haritasını hep birlikte çizeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER