Kategoriler

Meydan

GEDOSK, Sonbahar keşif yolculuğuna çıkıyor

Gebze Doğa sporları kulübü üyesi dağcılar, günlük yaşantılarını zenginleştirmek, hayatlarına yeni renkler katmak üzere başladıkları doğa yürüyüşlerini sonbaharda da hız kesmeden devam ettiriyor.

Gebze’nin köklü doğa sporları kulübü,  yurdumuzun dört bir yanında uzun yıllardır  gerçekleştirdiği dağcılık etkinliklerine  ve doğa yürüyüşlerine  yaprakların sararıp yere düşmeye başladığı, sonbaharda da heyecanını kaybetmeden devam ediyor. Dalından yere düşüne her sarı yaprağın aslında gelecek için yeni bir umut olduğunu bilen GEDOSK üyeleri yakın çevrelerinde sonbaharın dingin yalnızlığını görme hazırlığı içindeler. Şile- Sarı kavak köyünde düzenledikleri doğa yürüyüşünde sonbaharda, bitki örtüsündeki renk değişimine tanıklık edecekler , bölgede doğada keşif yolculuğu yapacaklar. Gebze doğa sporları kulübü üyeleri için dağcılık ve doğa sporları alternatif yaşam biçimi olmaya devam ediyor. 

Gedosk başkanı 
 Hasan Boyacı, Şile- Sarı kavak köyünde düzenledikleri yürüyüşünde Bizanslılar döneminden kalan tarihi kaleyide içine alan bölgede doğa yürüyüşü yapacaklarını, sonbaharın ilk yürüyüşünde  doğadaki değişime tanıklık edeceklerini söyledi. Gedosk yönetim kurulu üyesi Rıdvan Şükür,  muazzam doğal zenginliği olan ülkemizin çeşitli bölgelerinde düzenledikleri etkinliklerin her birisinin  ayrı özellikleri ve güzellikleri olduğunu,  arkadaşları ile yaptıkları keşif yolculuğunun  eğlenceli ve keyifli olduğunu söyledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"
GÜNDEM
BAŞKAN SÖĞÜT: "ADALETSİZLİK YAPMADIK"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
ÇİĞKÖFTE DÜKKANINDA ENGELLİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
480 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!