Kategoriler

Meydan

İZMİT’TE BİSİKLET ÇOSKUSU KÖYLERDEN BAŞLADI  

12 BİN 500 BİSİKLET DAĞITILACAK

İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek bisiklet projesi kapsamındaki senenin ilk bisikletleri dağıtılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 2009 adaylık vaatleri arasında yer alan ve ilk açıklandığında alay edilen  bisiklet projesi, çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 60 bin bisiklet dağıtan İzmit Belediyesi, bu yıl ki dağıtımlarına Başkan Doğan’ı talimatıyla köylerden başlayarak devam etti. 

BAYRAM HAVASI YAŞATIYOR

Haydi Bisikletle Okula Projesi kapsamında köylerden başlanarak bayram havası yaşatan bisiklet   dağıtımlarında çocukların ve ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Bayraktar Ortaokulu’nda 10,  Hakkaniye Orta Okulu’nda 17, Çubuklu Osmaniye Ortaokulu’nda 19, Akmeşe Ortaokulu’nda 34 öğrenci, Solaklar Ortaokulu’nda 11 ve Farabi Ortaokulu’nda da 30 öğrenci bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. Bu arada Solaklar Ortaokulu’nda okuyan ortopedik engelli Enes Şen’e bisiklet yerine tablet hediye edildi.

TÜRKİYE DE VE AVRUPA’DA BAŞKA BELEDİYE YOK

Bu yıl 12 bin 500 öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtacaklarının müjdesini veren Başkan Doğan “  köy, şehir, özel, devlet okulu  ayrımı yapmaksızın çocuklarımızı bisikletlerine kavuşturacağız. Bisiklet projesini 9 yıl önce ilk açıkladığım zaman benimle alay ettiler. Ama biz yolumuza devam ettik. Bugün bisiklet projemiz bütün Türkiye'ye örnek oldu. Türkiye ve Avrupa'da bu kadar bisikleti çocuklarla buluşturan başka bir belediye yok. Şimdiye kadar 60 bin bisiklet dağıttık. Bir projeyi yapmak kadar o projeyi her yıl sürdürülebilmekte önemli. Bisikletine kavuşan çocuklarımızı görüyor ve onun mutluluğunu gönlümüzde hissediyoruz. Tek isteğimiz onların bizim yaşadığımız eksiklikleri yaşamadan, en güzel koşullarda çocuklarını yaşamalarıdır. Onların mutlulukları bizim en güzel ödülümüz. Ülkemizin geleceği olan yavrularımızın bisikletleri hayırlı olsun” dedi

RAMAZANA KADAR TAMAMLANACAK

Bisikletlerine kavuşan öğrenciler de Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Bisiklet dağıtımlarının Ramazan ayına kadar tamamlanacağı kaydedildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor