Kategoriler

Meydan

İzmit Sağlık Turizmi Konusunda Önemli Bir Yerde

İzmit’in sağlık turizmi konusunda önemli bir yerde olduğunu ve şehrin bu konuda alanlarında profesyonel olan dinamikleri barındırdığını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Özel Konak Hastanesi Dermatolojik Uygulamalar Birimi’nin açılışına katıldı

Başkan Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Dal, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Turgay Kefeli, Dr. Hasan Mete Aksoy,  Dr. Metin Göklü, Dr. Kazım Gündoğdu’nun yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye’nin en iddialı hastanelerinin ve sağlık ekiplerinin İzmit’te olduğuna dikkat çekerek “sanayi kenti olarak bilinen bu şehir sağlık turizmi ile adından söz ettirmeye başladı” dedi.

İZMİT SAĞLIK KONUSUNDA DA MARKA OLACAK

İzmit Belediye Başkanı olarak bu gelişimden çok memnun olduğunu ve bu konuda önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Doğan “şehrimizde şu anda sağlık turizmi yapılıyor. İlimizde yılda 500 üzerine açık kalp ameliyatı yapılıyor ve bu ameliyatların yarısından fazlası il dışından ilimizi tercih eden hastalardan oluşuyor. Onkoloji hastanesinin hastalarının yarısından fazlası il dışından geliyor. İzmit sağlık konusunda da marka olacak” diyerek şehrimizdeki tüm hastanelerin donanımlı ve yetkin olduğunu hatırlattı.  Özel Konak Hastanesi’nin özel sektördeki gücü ve ilkleri uygulama anlayışı ile birlikte diğer tüm hastanelerin yaptığı çalışmaların kaliteli, ulaşılabilir, etkili ve çağdaş teknolojiyi kullanan sağlık hizmeti alma fırsatını u söyleyen Başkan Doğan, bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.
KONAK’A DERMOTOLOJİK UYGULAMA BİRİMİ
Özel Konak Hastanesi bünyesinde hizmete açılan Dermatolojik Uygulama Birimi’nde işlemler Estetisyen, Dermatolog ve Plastik Cerrahi başta olmak üzere alanında uzman 8 personel tarafından gerçekleştirilecek. Cilt analizi ve bakım, cilt yenileme tedavileri, kozmetik market, kozmetik danışma, epilasyon ünitesi, saç analizi – bakım ve dökülme ünitesi ve bölgesel incelme tedavileri ve sağlıklı beslenme ve diyet gibi bölümlerden oluşan birimde; cilt hasarlarının düzeltilmesi ve kırışık tedavisinde botoks, dolgu, dermaroller-mezoterapi, mezolifting, kimyasal peeling, mikro-lazer peeling ve lazerle yüz gençleştirme uygulamaları gerçekleştirilecek. Merkezde, Dermatolog muayeneleri ve estetiysen uygulamalarıyla kişiye özel kozmetik danışmalık hizmeti de verilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor