Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN : GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ekiplerle birlikte üç eve konuk oldu.

Körfez Belediyesi tarafından 2017 yılında başlatılan Hoş Geldin Bebek uygulaması, tüm hızıyla devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ara ara proje kapsamında ekiplerle birlikte ev ziyaretlerine katılıyor, bebekler için hazırlanan hediye setlerini takdim ediyor. Başkan İsmail Baran son olarak Yıldırım, Kandaz ve Akgün ailelerinin evlerine konuk oldu. Başkanın ilk durağı, Gülşen ve İbrahim Akgün çiftinin evi oldu.

ONLARA EMANET EDECEĞİZ

Gülşen ve İbrahim Akgün çiftinin minik bebekleri Muhammet’i seven Başkan İsmail Baran, aileye hediyeyi takdim etti. Başkan Baran daha sonra Yıldırım ailesinin evine geçerek, Havza Zehra bebeğe ‘merhaba’ dedi. Havza Zehra’yı kucağına alarak seven Başkan İsmail Baran, “Büyüyecek, Türkiye’yi emanet edeceğimiz gençlerden biri olacak inşallah” temennisinde bulundu.

BEBEK SETİ HEDİYE EDİLDİ

Başkan Baran son olarak Handan ve Adil Kandaz çiftinin dünyalar tatlısı ikiz bebekleri İpek ile Arda'yı ziyaret etti. Körfez Belediyesi olarak ilk defa 2017 yılında uygulanmaya başlanan ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesiyle 2 bin 267 aileye içerisinde bebek çantası, battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, mama önlüğü, biberon, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım kitabının yer aldığı  ‘’Hoş Geldin Bebek’’ paketi teslim edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Atık Camlar Yeniden Ekonomiye Kazandırılıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarıları
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINA ALINDI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
ŞEHİRLERARASI YOLCU OTOBÜSÜ BARİYERLERE ÇARPTI: 2 YARALI
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI