Kategoriler

Meydan

GENÇLİK MECLİSİ ESNAFA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgedeki terörist grupları temizlemeye yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla çarşı esnafını ziyaret ederek kendilerine Türk Bayrağı hediye etti.  

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç ve beraberindeki meclis üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretler esnaf tarafından ilgiyle karşılandı. Gençlerin bu hareketini takdir eden çarşı esnafı, Mehmetçiğimize dua ederek operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlanmasını dilediklerini söylediler.

            Ziyaretlerin amacı ile ilgili konuşan Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, Türkiye’nin terör örgütleri tarafından çok fazla kayıplar verdiğini ve artık buna artık son verilmesini istediklerini söyledi. Vatanın bütünlüğü uğruna canını ortaya koyan kahraman Mehmetçiğimize her zaman destek olacaklarını ifade eden Semih Furkan Koç, devam eden harekâtın bir an önce başarıyla sonuçlanıp, askerlerimizin memleketlerine dönmelerini temenni ettiklerini belirtti.

 Afrin Operasyonu dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin gece gündüz, sıcak soğuk demeden canla başla mücadele ettiğine dikkat çeken Koç, bu harekâtın ve askerimizin devletimiz ve milletimiz için çok büyük önem teşkil ettiğini vurguladı. Vatanımızı korumak için her zamankinden daha büyük bir özveriyle bir ve birlik olarak milli birlik ve beraberlik duyguları içinde birbirimize kenetlenmemiz gerekliliğine dikkat çeken Koç, kendilerine verdikleri destekten dolayı çarşı esnafına teşekkür etti. Türk Milletinin Türk Bayrağı’na olan sevgi ve saygısının sonsuz olduğunu ve bundan dolayı böyle bir ziyaret programı düzenlediklerini söyleyen Başkan Koç, Bayrağımızı dalgalandırmak için var gücüyle mücadele içinde bulunan Türk Askerimize başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu