Kategoriler

Meydan

FATİH KAHRIMAN; "ELİMDEN GELEN HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Körfez'in en önemli ve en elit mahallelerinden biri konumunda bulunan Mimar Sinan Mahallesi'ne muhtar adaylığını açıklayan Fatih Kahrıman, elinden gelen hizmetin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışacağını söyledi.

Yıllardır Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşadığını belirten genç girişimci iş adamı Fatih Kahrıman, Mimar Sinan Mahallesi'nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları gidermek amacıyla çalışacağını söyledi.

HALKIMIZ YÖNETİMDE OLACAK

Mimar Sinan Mahallesi'ni, mahallede yaşayan insanlarla birlikte yöneteceğini söyleyen Kahrıman, " Sık sık mahallede yaşayan insanlarla bir araya geleceğim. Onların fikir ve düşüncelerini alacağım. Mahalle  sakinlerinin sorunlarını dinleyeceğim; ve bu sorunları çözmek için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Yani mahalle halkıyla birlikte mahalleyi yöneteceğim' dedi.

SORUNLAR DİZ BOYU

Mimar Sinan Mahallesi'nde ki sorunların diz boyu olduğunu belirten Kahrıman, " Trafik sorunu bulunmaktadır. Otopark sorunu had safhadadır. Taziye evimiz maalesef bulunmamaktadır. Parklarımızın güvenliği yoktur. Mahallemize gelen liman, mahalle sakinlerimizin huzurunu  bozdu ve gürültü kirliliği oluşturmaktadır. Bo sorunları gidermek için gece-gündüz demeden, mesai mefhumu düşünmeksizin çalışacağıma söz veriyorum' dedi.

ULAŞIK KARTI ÇÖZECEĞİM

Ulaşım imkanından yararlanmak isteyen yaşlıların, sakatların, mağdurların, öğrencilerin bu karta sahip olmak için İzmit'e gittiğini belirten Kahrıman, " Bu doğru değil. Çok zor şartlarda İzmit'e giderek bu indirim veya ücretsiz karta sahip oluyorlar. bunun burada halledilmesi için bir irtibat bürosunun oluşturulmasını sağlayacağım." dedi.

ADAYLIĞINI ERZURUMLULARDA AÇIKLADI

Erzurumlular Derneği'nde adaylığını açıklayan 40 yaşında 2 çocuk babası olan Fatih Kahrıman, Çok güzel bir ekiple yola çıkacaklarını, Mimar Sinan Mahallesi'ni cazibe merkezi yapacaklarını, bu konuda bilgi ve birikiminin mevcut olduğunu belirtti ve vatandaşlardan destek istedi.

Yorumlar

elif 5 Ay Önce

çok iyi

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
58 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"