Kategoriler

Meydan

ELİNDEKİ DÖVMELER YAKALATTI

Körfez’de bir iş merkezine girerek, elektronik malzeme ve satan ve tamir yapan iş yerini soyan Suriyeli zanlı, ellerindeki dövmeler ve olay sırasında giydiği kıyafetlerin tespit edilmesiyle yakalandı.

Bir başka suç nedeniyle imza atmaya karakola giden zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre  2 hafta önce meydana gelen olayda Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde Ağadere Caddesi’nde yer alan Beyaz Saray adlı iş merkezine gece saat 02.38 sıralarında bir kişi girmiş ve elektronik malzemeler satan ve tamir yapan iş yerinin kapısını tekmeyle açarak girmişti.

Olay sonrasında iş yerinden notebook, dizistü bilgisayar, telefon ve malzemeler alınmıştı. Polis, elde edilen kamera görüntülerini yakın takibe aldı ve olay günü çok sayıda güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube dedektifleri, Derince’de de şahsa ait görüntüleri bulunca, bu ilçede 5, Körfez’de de 4 cadde ve sokakta kamera kayıtlarını inceledi.

İnceleme sonrasında zanlının 95 Evler’de bir akaryakıt bayiinde mont değiştirdiği belirlenirken, burada alış veriş yaparken elde edilen kayıtta da ellerindeki dövmeler görüldü. Kamera görüntüleri ve dövmeler yardımıyla eski görüntüler incelendi ve şahsın Derince’de oturan Suriyeli M.J.  (24) olduğu belirlendi.

Daha önce meydana gelen bir akü hırsızlığı olayına da karışan ve bu nedenle de karakola imza atarak denetimli serbestliği olan zanlı, tekrar imza vermeye geldiğinde polis tarafından hemen yakalandı ve gözaltına alındı.

Yapılan sorgusundan sonra elde edilen kanıt ve görüntülerle birlikte zanlı adliyeye sevk edildi. Hakim elde edilen deliller doğrultusunda zanlının tutuklanmasına karar verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu