Kategoriler

Meydan

FATİH KAHRIMAN, "PROJELERİMLE ADAYIM"

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde muhtarlığa aday olacağını açıklayan Fatih Kahrıman, mahalle için önemli projeler düşündüğünü ve bunları halka anlatarak oy isteyeceğini söyledi.

Mimar Sinan Mahallesi’nde Bario Kafe’de, kahvaltılı olarak düzenlediği toplantıda adaylığını açıklayan Fatih Kahrıman, “Seçilmem halinde mahallenin sorunlarının çözümü için yalnızca bildiren ve yapılmasını bekleyen muhtar olmayacağım, ilgili birimin önünde gerekirse yatacak ve çalışma yapılıncaya kadar da peşini bırakmayacağım” dedi.

Kahrıman, sıradan bir muhtar adayı olmayacağını ve halkı dinleyerek problemleri listeleyeceğini söyleyerek, “22 yıldır bu mahallede oturuyorum, trafik, otopark, kapalı Pazar gibi sorunları biliyoruz. Bunun dışında halkın arasına girdikçe problemleri öğrenip, projeler üreterek sahaya ineceğim. Mahallemizde ki mevcut cami yetersiz, yeni bir cami için talepte bulunacağım. Mehmet Akif Ersoy Camii’nin bahçesinde özellikle Musalla Taşı karşısında ve dışarda namaz kılınan alanın üzerinin kapatılmasını talep edeceğim. Cuma pazarı kurulan caddede bir umumi tuvalet yok, özellikle pazarcı esnafı ve bayanlar sıkıntı yaşıyorlar. Bunun gibi mahallemize hizmet olacak projelerimiz de var ve bunu sahaya indikçe anlatıp, halkın desteğini talep edeceğim. Amacım kimseyi kötülemek değil, daha iyi hizmet verebileceğimi düşünerek bu göreve talip oldum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
425 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor