Kategoriler

Meydan

TEKGÜMÜŞ; "ÖNCE EVLERE,SONRA GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ"

Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni kuran Kurucu Başkan Nihat Tekgümüş, Körfez'de bulunan her bir Artvin nüfusuna kayıtlı herkesi ziyaret edeceklerini belirterek, 'Önce Artvinlilerin evine; sonra ise gönüllerine gireceğiz' dedi.

Kesinlikle tabela derneği olmayacaklarını, birlik ve beraberlik içinde gece-gündüz demeden çalışacak, genç  ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Nihat Tekgümüş, " Kurulduğumuz gün ziyaretlerimize başladık. Gece-gündüz demeden ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Körfez'de yaşayan her bir Artvin nüfusuna kayıtlı aileleri ziyaret edeceğiz; sorunlarını dinleyeceğiz.  Sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her bir Artvinlinin derdi; derdimiz; sevinci ise sevincimiz olacaktır. En zor olan şey gönüllerde yer almaktır; bir kere  insanların  gönlünü kazanırsak; bir daha o gönülden hiç kimse bizleri çıkaramaz. Gönül insanı olacağız." dedi.

'PROJELERİMİZ BULUNUYOR'

Tabela derneği asla olmayacaklarını vurgulayan Başkan Tekgümüş, " Bizim projelerimiz var. Hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yok. Bu projelerimiz, yerel yönetimlerle birlikte gerçekleştirmek için çalışacağız. Birliği sağlayacağız.  Birimiz hepimiz; hepimiz birimiz olacağız. Taziye çadırı yaptıracağız ve bu çadırı halkımızın hizmetine sunacağız.  Eğitim konusunda desteklerimiz olacak. mağduriyeti bulunan ailelerin mağduriyetine çözüm bulmak için çalışacağız. Kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı oluşturduk; dernekte kimin ne iş yapacağı bellidir. Herkes kendi görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacaktır. Yaptığımız güzel hizmetler ve gerçekleştireceğimiz projeler, diğer derneklere de örnek olacaktır." dedi.

DERNEĞİN KURUCU ÜYELERİ

Nihat Tekgümüş başkanlığında kurulan Derneğin kurucuları ise; Yener Uzun, Rafet Yıldırım, Kadir Yılmaz, Zeynep Yılmaz, Gülsen Sevim Öztürk ve Muhammet Özer'den oluşuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"