Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN, "ÜRETİMDEKİ KALİTEYİ SİZLER ARTTIRACAKSINIZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti, öğrencilerle bir araya geldi. Atölyeleri de inceleyen Başkan Baran, “Meslek liseleri, önem verilmesi gereken okullarımızdır” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1982 yılında mezunu olduğu Körfez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, daha sonra atölyeleri ziyaret etti. Öğretmenlere önemli bir görev üstlendiklerini belirten Başkan Baran, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi meslek sahibi yapacak olan sizlersiniz. Verdiğiniz emek önemli” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMİNİZ ÖNEMLİ

Başkan Baran, daha sonra öğretmenler ile birlikte öğrencilerin eğitim gördüğü ve üretim yaptığı atölyeleri ziyaret etti.1982 yılında mezun olduğu okula her geldiğinde güzel duygular yaşadığını belirten Başkan İsmail Baran, “Meslek liseleri Türkiye’deki üretimi çok daha kaliteli hale getiren ve kalifiye insan kaynağını yetiştiren okullarımızdır. Türkiye’nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli” dedi.

SİZLER GÖZ BEBEĞİSİNİZ

Meslek liselerinin önem verilmesi gereken okullar olduğunu belirten Başkan Baran, “Sizler bizim ve Türkiye’nin göz bebeği okulunda eğitim gören öğrencilersiniz. Burada hayata sanatkâr yetiştiriliyor. Disiplinli bir eğitim modeliyle yetişen gençler mesleğine uygun iş de bulabiliyor. Hükümetimizin verdiği destek önemli. Bizler de sizlerin eksiklerinizi giderme noktasında her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu