Kategoriler

Meydan

26 MİLYON GELİRİN 22 MİLYONU İZMİT’E HARCANIYOR

Sağlıklı ve yeşil bir İzmit oluşturmak hedefiyle çeşitli çalışmalar gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüşmek üzere İzmit Orman İşletme Müdürü Mümtaz Aydın’ı makamında ziyaret etti. Zaman zaman bu görüşmeleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Doğan, “amacımız İzmit’e her açıdan daha iyi imkanlar sunabilmek, İzmit’in yaşam kalitesini arttırmak” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

İzmit Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte pek çok ortak çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Doğan “orman vasfını koruyan ve bu vasfı yitiren yerlerde ortak çalışmalar yaptık. Ağaç ve orman can demektir. Ağacın, yeşilin faydalarını anlatmakla bitiremeyiz. Ağaç candır. Bu nedenle İzmit Belediyesi olarak bu konudaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Sarıkamışlılar Hatıra Ormanı, Şirintepe Ekopark ve pek çok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca toplumu bilinçlendiren ve konuya hassasiyeti arttıran sosyal sorumluluk projeleri de yapıyoruz” dedi.

Belediye en önemli destekçimiz

Ormanların devamlılığını sağlamak ve korumakla görevli olduklarını söyleyen Mümtaz Aydın sanayi kenti olan Kocaeli’nin  %41’inin orman alanı olduğuna dikkat çekti. Kar gayesi gütmediklerini ve yeşil bir çevre için hizmete devam ettikleri söyleyen Aydın 26 milyon gelirin 22 milyonunun İzmit’e harcandığını bildirdi. İzmit Belediyesi’nin çalışmalarında en büyük destekçi odlunu dile getiren Mümtaz Aydın ziyareti için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu