Kategoriler

Meydan

SEDAŞ TRAFOYU BOYADI

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde, üzerine çirkin yazılar yazılan ve Mahalle Muhtarı Aynur Yiğit Şöhretli’nin resmi yazıyla boyanmasını istediği trafo Sedaş tarafından boyatıldı.

Polemiğe neden olan trafo, muhtarlığın ilk talep yapmasından sonra spreyle yazılar kapatılmış ve bırakılmıştı. Bunun üzerine Mahalle Muhtarı Aynur Yiğit Şöhretli, yapılan işi sosyal paylaşım sitesine taşımış ve eleştirmişti.

Sedaş yetkilileri, daha sonra yeniden ekip göndererek trafoyu yazılar okunmayacak ve çirkin görüntü oluşturmayacak şekilde boyadılar. Yapılan yazılı açıklamada da, ilk anda yazıları kapatmak amacıyla acil çözüm olarak sprey boya kullanıldığı, daha sonra da kalıcı boyamanın yapıldığı belirtildi.

Sedaş’tan yapılan yazılı açıklamada, “Kocaeli’nin Körfez İlçesi muhtarlarından Aynur Yiğit Şöhretli’nin mahallesinde bulunan elektrik trafosunun boyanmasına ilişkin son dönemde yayınlanan haberlere ilişkin son durumu paylaşmak isteriz. Öncellikli olarak belirtmek isteriz ki Sayın Şöhretli’nin başvurusu üzerine SEDAŞ olarak hızlıca aksiyon aldık. Tedarikçi firma ile konuyu hemen paylaştık ancak tedarikçi firma bize hemen dönüş sağlamadığından ve trafo köşk binasını boyama işlemi gerçekleşene kadar bu şekilde bırakmak istemediğimizden kısa süreli bir önlem olarak sprey boya ile kamufle ettik. 18 Mart Pazar günü itibariyle de trafo köşk binası Sayın Şöhretli’nin arzu ettiği şekilde boyandı. SEDAŞ olarak faaliyet bölgemizdeki tüm muhtarlar bizim için çok değerli ve çok önemli. SEDAŞ Kocaeli Körfez Bölgesi sorumlumuz Taha Yıldız’ın Sayın Şöhretli ile iletişime geçtiğini de paylaşmak isteriz. Kamuoyunun aydınlatılması yönünde verdiğiniz desteğe tekrar teşekkür eder, konuyu önemle bilgilerinize sunarız” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İlginç Görüntü: Karayolunda Çırılçıplak Dolaştı
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
İSMAİL BALABAN'I YENEN HAMZA ÖZKARADENİZ BAŞPEHLİVAN OLDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
PRES MAKİNESİNE SIKIŞAN FABRİKA SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
17 ARAÇ ALEV ALEV YANMIŞTI, HASARIN BOYUTU ORTAYA ÇIKTI