Kategoriler

Meydan

HİSARCIKLI OĞLU '' 1 MİLYON ÜYEMİZ VAR ''

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlere hazırlanan odaları ziyaret etti ve Körfez Ticaret Odası’nda da yaptığı konuşmada 1 milyon üyelerinin oluğunu söyledi.

Hisarcıklıoğlu ziyaret ettiği Körfez Ticaret Odası’nda Oda Başkanı Sibel Moralı, Oda Meclis Başkanı Güngör Ayhan, oda yönetimi ve üyeler tarafından karşılandı.

Oda Başkanı Sibel Moralı, yaptığı konuşmada aday olamadığını bir kez daha tekrarlayarak, kendisine bu görev verildiği için teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu da konuşmasında odaların genel konuları hakkında da bilgi verdi ve kendisinin Herekeli olduğunu söyleyerek, “Kocaeliliyiz zira burada hayata başladık. En genç oda sizsiniz, küçücük bir odadan bu noktaya kadar geldiniz. Rahmetli Mustafa Efe’den sonra yapılan seçimle Türkiye’nin 3. Kadın Başkanını göreve getirdiniz. Körfez Ticaret Odası’nda hizmet Londra, Paris odaları düzeyinde gerçekleşiyor. A sınıfına yükselen odanızı her yerde gururla anlatıyorum. Bu bir kalite göstergesidir ve tüm çalışanların ortak başarısıdır.

Bu odada para pul yok, hizmet anlayışı var. Türkiye’nin en demokratik kurumundasınız, 1 milyon üyemiz var ve bunlara en iyi hizmeti vermeniz gerekiyor. Eskiden şirket kurmak bir ayı alıyordu, şimdi sabah karar verip, öğlene kadar odaya gelip işlem yapıp, akşama da fatura kesebilirsiniz. Daha önce 7 kapı dolaşılıyordu, şimdi tüm işlemler tek bir yerde ve online ortamda yapılıyor” dedi.

Konuşmadan sonra oda yönetimi ve üyelerin kendi meslek gurupları ile ilgili sorularına cevap veren Hisarcıklıoğlu, Başkan Sibel Moralı ve Güngör Ayhan’a gül yapraklı lokum hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”