Kategoriler

Meydan

Başkan Alemdar TÜMSİAD’ı ağırladı

Harikalar Sahili’nde bulunan Timata Kafe’de gerçekleşen buluşmada Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, TÜMSİAD yönetimini ağırladı

Timata Kafe’de buluştular

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulunu Derince Harikalar Sahili’nde bulunan Timata Kafe’de ağırladı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli’nin önemli sivil toplum örgütlerinden olan ve son aylarda yaptığı proje ve etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şube Yöneticileri ile Derince’nin en güzel mekanlarından biri olan Harikalar Sahili’ndeki Timata Kafe’de bir araya geldi.

 

TÜMSİAD yönetimi tam kadro

Yaklaşık iki saat boyunca süren görüşmeye TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve şube başkan yardımcısı İrfan Barış’ın yanı sıra, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TÜMSİAD üyesi olan Havzullah Yaydemir, siyasi ve bürokratik işler komisyon başkanı Mevlüt Demir, medya ve iletişim komisyonu başkanı Hasan Kanca, üye tahkim ve teşkilatlanma komisyonu başkanı Ragıp Kurtoğlu, dış ilişkiler sorumlusu İbrahim Yıldırım, dernek üyesi Seyyid Memet Emin Demirel, Bünyamin Barış ve bazı misafirler katıldı.

Erdoğan Yılmaz bilgi verdi

Görüşmede TÜMSİAD ve çalışmaları hakkında bilgiler veren TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, ‘TÜMSİAD Türkiye de Kobilere sahip çıkmış, onları eğitip, oryante edip, yurtdışı deneyimler kazandırarak, ihracat hedefini tutturmak için iş dünyasına çok ciddi katkı sağlamış ve sağlamaya da devam etmektedir. Çokluğumuzla övünmek için değil, hele güç unsuru oluşturmak için hiç değil, her şeye rağmen, doğruyu güçlü kılmak için güzel bir niyetle kurulmuş, heyecanını hiç yitirmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz’ dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor