Kategoriler

Meydan

SİYASETİN NABZI BURADA ATACAK

Körfez Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi Numara 40’da yer alan ve yaklaşık 25 yıldır bu alanda hizmet veren İbrahim Dağ tarafından hazırlanan stüdyo donanımı ve her an canlı yayına hazır ekipmanı ile seçimlere hazırlanan Milletvekili adayları seslerini duyurabilecekleri bir işyeri oldu.

İbrahim Dağ, hazırladığı stüdyo da her siyasi parti adayı için arka fon oluşturulacak ve konuşmaların, halka verilecek mesajların anında canlı yayınla facebook, You Tobe gibi paylaşım sitelerine verilebileceğini belirterek, “Biz burada tüm siyasilerin sesi olmaya hazırız. İsteyen ilçe yöneticisi ve ya aday ekipmanlarımızı kullanarak, sokakta veremediği mesajlarını geniş bir ağa sahip olan sosyal paylaşım siteleri vasıtasıyla iletebilecektir. Burada alınan canlı yayın güçlü internet ağımız sayesinde anında bu ağlara dağıtılabilecektir” dedi.

Eğitim

İbrahim Dağ, 25 yıldır bilgisayar ve teknoloji ilke iç içe olduklarını, 3 katlı iş yerinde bilgisayar ve benzeri cihazların tamirini de yaptıklarını belirterek, “Burası bir okul gibi, bu konulara meraklı olan gençlere eğitim de veriyoruz. Stajyerlerimiz oldu ve isteyen meraklı, kabiliyetli gençler burada hem tamir ve bakımı öğrenebilecekleri gibi, yeteneklerini de sergileyerek fenomen olabilirler” dedi.

4 personelin bulunduğu Disk Bilgisayar Bilişim İnternet ve Teknoloji Hizmetleri’n de, program, yazılım, tamir, bakım gibi hizmetler de veriliyor ve yetenekli gençlere eğitim şansı da tanınıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor