Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ MEZARLIĞI'NA 2 YENİ ARAÇ

MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce dile getirilen ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından da onay gören yeni cenaze araçları en sonunda Körfez Asri Mezarlık emrine verildi.

Daha önce kullanılan ve eski oldukları için sık sık arıza yapan 2 cenaze arabası alınarak, yerine 2 adet yeni araç verildi.

Uzun süredir dile getirilen ve onay gören talep, önceki gün yapılan dağıtımla karşılanmış oldu. Vahit Eryılmaz tarafından verilen sıkı takip mücadelesi karşılık buldu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 27 araç ilçelere dağıtıldı. Bu araçlardan Gölcük ve Dilovası 3’er araç alırken, Körfez dahil olmak üzere tüm ilçelere yeni cenaze arabaları verildi.

Vahit Eryılmaz, taleplere verilen destek ve araç tahsisi için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, “Allah gecinden versin ama bir gün hepimiz bu araçların yolcusu olabiliriz. Modern ve arızasız bir nakil hizmeti için araçlar gerekliydi. Bizler Meclis üyesi olarak vatandaşlarımızın ilettiği sorunları ilgili makamlara ulaştırmakla görevliyiz. Kamu yararına olan her konuda vatandaşın sesi olmak için seçildik. Körfez Mezarlığı’nda kullanılan araçların eski olduğunu ve arıza yaptığını defalarca Büyükşehir Meclisi’nde gündeme getirdim. Bizler eksikleri gündeme taşıdığımız gibi, yapılan iyi çalışmaları da takdir etmeliyiz. Körfez Belediye Meclisi ve Büyükşehir Meclisi’nde verdiğim önergeleri dikkate alan ve zamanında  hayata geçiren Başkanımız İsmail Baran ve İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor