Kategoriler

Meydan

DOĞAN, SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADIK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Mahallesi’ndeki SEKA Devlet Hastanesi ile bu hastanenin şehir merkezinde bulunan semt polikliniğini ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Doğan’a Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Emine Zeybek, belediye meclis üyeleri Aykut Bozkurt, İbrahim Elgin, Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Musa Özcan ile ilçe yöneticisi Cemil Karaca  eşlik etti. Hastane çalışanlarıyla görüşen ve kolaylıklar dileyen Doğan, muayene için gelen hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.

ÇOK İSYAN ETTİM, ALDIĞIM CEVAP BÜTÇE YOK OLDU

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Doğan, “ çocuk doktoru bir belediye başkanı olarak üstüne basa basa söyleyebilirim ki, ülkemiz sağlık alanında çağ atladı.  Hastanelerimiz, sağlık ocaklarımız Avrupa standardında. Hekimlik yaptığım dönemde çocuklarımızı menenjit aşısını bulup yapamıyorduk. Küvöz olmadığı için bebekleri pamuklara sararak başka hastanelere gönderiyorduk.  Bu duruma çok isyan ediyordum, çok mücadele ediyordum ama yetkililerden aldığım cevap “bütçe yok” oluyordu.

BU HASTANELERİ RÜYAMIZDA GÖREMEZDİK

Bugünkü otel konforunda modern hastaneleri, tek kişilik, iki kişilik hastane odalarını rüyamızda bile göremedik. Vatandaşlarımız prefabrikte koğuş usulü tedavi görmeye çalışıyordu. Şimdi telefonun başından hekimimizi dahi seçerek randevu alabiliyoruz. Eskiden muayene sırası almak, muayene olmak, ilaç almak ayrı bir dertti. Bu anlattıklarım Ak Parti Hükümetinden önceki sağlık sektöründeki gerçeklerdir. Evet, şehrimiz ve ülkemiz sağlık sektöründe çağ atladı. Artık Türkiye'nin en modern devlet hastaneleri ve özel hastanelerine sahibiz. İlimiz, tüm Türkiye'den hatta yurtdışından hastaların tedavi için geldikleri bir sağlık merkezi haline geldi” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi