Kategoriler

Meydan

DOĞAN, TARAFIM BELLİ

Şirinevler Camii Derneği’nin düzenlediği iftara katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı konuşmada “ 24 Haziran’daki seçimde tarafım belli. Ben ülkemin, milletimin, İslam’ın tarafındayım. Kim bu değerlerimize düşmanlık ediyorsa, bu düşmanlıkla mücadele edenin yanındayım” dedi.

ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği, birlik beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşmalarına devam eden Başkan Doğan “ Türkiye artık eski Türkiye değil, artık dışa bağımlı Türkiye yerini güçlü bir Türkiye’ye bıraktı. IMF karşısında borç dilenen Türkiye yok,  artık Müslüman coğrafyasındaki mazlumlara yardım eden, hızla gelişen bir Türkiye var.

TÜRKİYE DÜŞMANLARINI SEVİNDİRMEYECEĞİZ

Türkiye’nin düşmanı Avrupa, Almanya, Fransa, İsrail, Hollanda, ABD gibi ülkeler Türkiye’nin bu gelişiminden memnun değil. Bu büyümeyi engellemek amacıyla daha düşmanca, üzerimize saldırıyorlar. Bunu 15 Temmuz’da gördük, PYD, HDP ile de gördük. Hamdolsun hepsinden başarıyla çıktık. Şimdi AK Parti gelmesin, Recep Tayyip Erdoğan gelmesin diyorlar. ABD, İsrail, Almanya, Hollanda gibi haçlı seferlerini düzenleyenleri sevindirmeyeceğiz. İstikrarı ve güçlü kadroları seçeceğiz. Bu bizim geleceğimiz. Benim tarafım ülkemin, milletimin, İslam’ın tarafıdır. Buna kim düşmanlık ediyorsa onun karşısında olanın yanındayım”  şeklinde konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
177 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor