Kategoriler

Meydan

DOĞAL FİLM PLATASU İZMİT’TE ÇEKİLEN ZOHAK 8 HAZİRANDA SİNEMELARDA

Çekimleri İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve doğal film platosu özelliğindeki Kapanca Sokakta yapılan Zohak İçimdeki Şeytan filmi 8 Haziran’dan itibaren sinemalarda gösterime giriyor.

İzmit Belediyesi’nin de destekleriyle yönetmenliğini Adem Uğur, yapımcılığını Adem Uğur ve Feride Gören’in yaptığı ve Erkan Çelik, Seda Kement, Gamze Bayraktaroğlu, Seyhan Arman, Gizem Nur Doğan, Ahmet Özyavuz, Abdullah Şekeroğlu, Bülent Yaşık, Anıl Yıldız ile Nigar Nevruzova’nın oynadığı Zohak filminin galasının 6 Haziran Çarşamba günü 41 Burda AVM’deki sinema salonunda yapılacağı açıklandı. Galanın ardından katılımcılar hep birlikte filmi izleyecekler.

GERİLİM FİLMİ

Çekimlerinin büyük bir bölümü Yeşil Konak başta olmak üzere Kapanca Sokakta tamamlanan gerilim filmi Zohak’da anlatılanlar.

Cinlerin saldırılarından muzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem, bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından ele geçirilir. Yaşadığı cinnetin sonucunda karısını, 6 yaşındaki kızı Canan’ın gözleri önünde öldüren Rüstem, cini bir kutuya hapsederek gölün derinliklerine atar. İşlediği cinayetin ağırlığına dayanamayan Rüstem, kızının korku dolu bakışları arasında kendini öldürür. Canan çok uzun yıllar bu travmayı içinde yaşar. Büyür ve Semih ile nişanlanır. Evlilik hazırlığındayken lanet bir kez daha genç kıza dadanır. Arkadaşları göl kıyısında bulduğu gizemli kutuyu Canan’a evlilik hediyesi olarak verirler. Kutunun açılması sonucu hapsedildiği yerden kurtulan Zohak,  Canan’ın yakınlarının yaşamını cehenneme çevirir.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu