Kategoriler

Meydan

Başkan Baran Güçlü Türkiye’ için gece gündüz sahada

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını kentin dört bir noktasında sürdüren ve ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ için destek isteyen Başkan İsmail Baran, “Vatandaş kavgadan uzak bir siyaset istiyor ve bu nedenle AK Parti'yi destekliyor” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde kentin dört bir yanında programlara katılıyor, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek destek istiyor. Gün içerisinde çarşıdaki esnafla tek tek görüşerek destek isteyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Baran, gece ise AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat üyeleriyle birlikte SKM programlarına katılıyor.

DESTEĞİNİ GÖSTERECEKTİR

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin ‘Güçlü Türkiye’ için önemli olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Yapılan seçimler ve referandumlar gösterdi ki vatandaş istikrardan yana. Vatandaş kavgadan uzak bir siyaset istiyor ve bu nedenle AK Parti'yi destekliyor. 16 yıldır Körfez AK Parti’ye olan sevgi ve desteğini gösterdi. Eminim ki 24 Haziran’daki seçimlerde de desteğini tekrar gösterecektir” dedi.

MERKEZİMİZDE İNSAN VAR
AK Parti teşkilatlarının kendini hizmete adamış insanlardan oluştuğunu söyleyen Başkan Baran, "Biz de hizmet esas. Bu nedenle bize güvenmenizi istiyor, desteklerinizi bekliyoruz. Bizim bir ülkümüz, hayalimiz, davamız var. O da sadece Türkiye içindeki dengeler değil. Dünya'da adaleti sağlayacak olan Türk Milleti'dir. Sizlerin verdiği bir oy ile Cumhurbaşkanımız Filistin'i savunuyor, Myanmar'da kardeşlerimize yapılan zulme de sessiz kalmıyor” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi