Kategoriler

Meydan

İshakçılar’da Mehmetçik’e Bayram Ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İshakçılar’da yer alan İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek burada görev yapan askerlerle bayramlaştı

Barış Eke’den Teşekkür

Ramazan Bayramı dolayısıyla İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve teşkilat mensupları bölgede incelemelerde bulundu. Bayram ziyareti kapsamında İshakçılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na da konuk olan Aygün, Bulut ve Şirin, burada görev yapan Mehmetçiklerle bayramlaştı. Kısa bir süre önce Gebze İlçe Jandarma Komutanı olarak yeni görevine atanan Yüzbaşı Barış Eke de ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek, ilçe genelinde jandarmanın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Ramazan Bayramı’nı Kutladılar

Ziyaret ettiği İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizler projelerimizle vatandaşlarımıza hizmet ederken, polisimiz ve askerimiz de memleketimizin huzuru için canlarını ortaya koyuyorlar. Bu anlayışla ülkemizin huzuru için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de jandarma teşkilatının bayramını kutlayarak “Bizler bayramları huzur içerisinde kutlayıp, evimizde rahat uyuyabiliyorsak bunu emniyet güçlerimize borçluyuz.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi