Kategoriler

Meydan

Çelik, “Tedbirini Al, Pişman Olma”

Körfez ve Derince’de yangın söndürme sistemleri ve malzemeleri satışı, kurulumu hizmetleri veren, uzun yıllardır bu sektörde aile şirketi olarak görev yapan Cenksan işyeri sahiplerinden Cengiz Çelik, yangının ihmale gelmeyeceğini ve sonradan pişmanlığın fayda getirmeyeceğini söyledi.

Körfez İlçe Fatih Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi No:29 adresinde 36 yıllık baba mesleğini devam ettiren Censan Yangın ve Güvenlik Sistemleri isimli iş yerinin sahibi genç girişimci iş adamı Cenk Çelik, yangına karşı tedbirin asla ihmale gelmeyeceğini anlattı. Baba mesleğini icra eden Çelik, ' Yangına karşı tedbir almak, her vatandaşın ve her kesin bir görevidir. Yangına karşı alınacak önemlerde asla ihmalkarlık olamaz. Çünkü yapılacak en ufak bir ihmalkarlık, bir insanın bütün birikimlerini, hayallerini, geleceğini yok edebilir. Bu yüzden her şeyden önce yangına tedbirli olmak gerekir' dedi.

Çelik, ' Yangın algılama ve ihbar sistemleri, davlumbaz söndürme sistemleri, köpüklü söndürme sistemleri, sprinker söndürme sistemleri, gazlı söndürme sistemleri, araç yangın söndürme sistemleri, portatif yangın söndürme sistemleri, akıllı yangın söndürme sistemleri, yangın dolap sistemleri üzerine hizmet veriyoruz. Her evin ve her iş yerinin mutlaka yangın söndürmeye karşı bir tedbirinin olması gerekir' dedi. Kendi alanında uzman kişilerle çalıştıklarını belirten Çelik, ' Bu işi herkes yapamaz. Uzman işidir. Tedbir alayım derken; insanlar mağdur olabilir. Merdiven altı iş yapanlara karşı vatandaşlarımızın uyanık ve dikkatli olması gerekir" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu