Kategoriler

Meydan

ERYILMAZ, KAPILARA GENİŞLİK ÖNERDİ

MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Vahit Eryılmaz, yapımı devam eden İlimtepe Mezarlık Hizmet Binasını inceledi.

İnşaat çalışmalarını ve yapılacak olan binayı beğenen Eryılmaz, cenaze kabul odalarının kapılarının genişletilmesi için öneride bulundu. Eryılmaz, önergelerin kayda alınmasından sonra da teşekkür etti.

Eryılmaz verdiği önergede, “Körfez ilimtepe’de  yeni yapılan  mezarlık  hizmet binasını gezma  imkanı buldum. Yerinde  ve  gayet  geniş  olarak düşünülmüş  olmakla  beraber  cenaze  kabul  yeri   5,5     metre kare olarak  çok  dar  düşünülmüş.  Ayrıca  yine yerinde bir kararla erkek  ve  kadın morg  odaları ayrı ayrı  düşünülmüş.  Ancak  battal  bir  tabut  baş  kısmı  70  santimetredir.  Kapı girişleri  110  santimetre   yapıldığından  tabutu  iki kenarından taşıyıp morga  yerleştirecek olduğumuzu   düşünecek olursak,    kapı  girişleri   dar  kalmaktadır. Şu anda  inşaat  halindeyken kapıların   20-30  santimetre daha genişletilmesini  ve    üst  katında cami  olarak  hizmete  girmesini  önermekteyiz” dedi.

Eryılmaz bir diğer önergesinde de Güney Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Fatih Sokak’ta mahalle sakinlerinin hızlı araçlar nedeniyle hız kesici tümsek istekleri olduğunu söyleyerek,  bu yönde çalışma önerdi. Başkan İsmail Baran önergelerin incelenerek çalışma yapılacağını, hız tümseklerinin ise asfaltlama çalışmaları sonrasında gerçekleşeceğini söyledi.

Vahit Eryılmaz verdiği önergelere ilgi gösterildiği ve uygun olanların yapıldığını da belirterek, bunun için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İlginç Görüntü: Karayolunda Çırılçıplak Dolaştı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
İSMAİL BALABAN'I YENEN HAMZA ÖZKARADENİZ BAŞPEHLİVAN OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
PRES MAKİNESİNE SIKIŞAN FABRİKA SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
17 ARAÇ ALEV ALEV YANMIŞTI, HASARIN BOYUTU ORTAYA ÇIKTI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENDİSİNDEN HABER ALINMAYAN KADIN EVDE ÖLÜ BULUNDU
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı