Kategoriler

Meydan

CEDİT’TE İŞLER PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm çalışması yapılacak Cedit Mahallesiyle ilgili  mutabakat görüşmelerin planlandığı şekilde gittiği açıklandı.

Belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Belsa 9. Katta oluşturulan kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor. Şimdiye kadar bine yakın hak sahibiyle görüşme yapıldığı, mutabakata varılan  vatandaşlarla gerekli sözleşmelerin imzalandığı kaydedildi.

ÖDEMELER YAPILIYOR

İzmit Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi TOKİ ortaklığındaki uzlaşma görüşmelerinde hak sahipleriyle nakit bedel ve konut karşılığı anlaşmalar sağlandığını söyleyen ilgililer “ nakit bedel karşılığı anlaşma sağlanan hak sahiplerinin tapu devir işlemleri devam etmekte olup, tapu devri tamamlanan hak sahiplerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerekli ödemeleri yapılmaktadır” dediler.

CEDİT DEĞİŞECEK

126 dönümlük alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Cedit Mahallesi’nde hali hazırda 1181 konutta yaşayan 883 hak sahibi, modern ve güvenli konutlarda yaşama imkanı bulacak. Proje ile bölgede 1500 modern, güvenli ve nitelikli konutun yanı sıra 3 bin 261 metrekarelik sosyal tesis, 2 bin 324 metrekarelik alanda cami, 24 bin 203 metrekarelik alanda ise park ve rekreasyon bölgeleri yer alacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu