Kategoriler

Meydan

Kandıra’da Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkulu Oldu

Kandıra Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği sünnet etkinliği ile 37 aileye çocuklarını sünnet ettirme mutluluğunu yaşattı.


 Kandıra Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sünnet Şöleni coşkulu geçti. Belediye önünden  mehteren takımı ile birlikte Namazgah Kültür Merkezine giden aileler ve sünnet çocukları orada birbirinden güzel etkinliklerle karşılandı.

Mehteren takımının görkemine hayran kalan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Etkinlikte imam hatipler tarafından Kuranı Kerim tilaveti okundu. Sünnet şölenine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, meclis üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

Kandıra Belediye Başkanı yaptığı konuşmada, Her şey bir tek kimsenin Allah razı olsun duasını alabilmek içindir. Bugünden yarına bu fani dünyada elde edebileceğimiz en büyük kazançta budur. Her şey geliyor ve geçiyor. Devirler geçiyor; ama bu fani dünyanın içerisinde asıl olan gönüller kazanabilmek, hayırla yad edilebilmek, hoş sadalar bırakabilmektir. İşte bunun için sizlerden aldığımız güç ve destekle ve sizlerin hayır dualarıyla yola yolculuğa devam ediyoruz. Ben bugün bu yavrularımızın mürüvvetlerini gördüğümüz bu anlarda ülkemize de hayırlı günler diliyorum”dedi.

Sünnet etkinliği kapsamında düzenlenen mancarlı pide ve yoğurt yarışmalarında en iyi yoğurtta birinci olan Macide Altaş oldu. En iyi mancarlı pide kategorisinde birinci olan ise, Sevim Avşar oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
323 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor