Kategoriler

Meydan

Karadeniz, “Gün Birlik Olma, Kucaklaşma Günüdür”

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, yaşanan döviz saldırısı karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek kurtulabileceğimizi belirterek, “Gün birlik olma, kucaklaşma günüdür” dedi.

Dolar ve Euro’nun yükselişini fırsat bilen bazı kesimlerin temel girdilerde zam olmamasına rağmen fırsatçılık yaparak fiyat artışına gitmesini yanlış bulan Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, “Bu ülke hepimizin. Hep birlikte aynı gemide yol alıyoruz. Bu gemiyi sağ salim limana ulaştırmak için ülke genelinde 81 milyon insanımıza büyük görev düşmektedir. Günübirlik zamlarla fırsatçılık yapmak kimseye fayda getirmez” dedi.

“Fırsatçılar iş başında”

Temel girdi maddelerine zam yapılmadığına dikkat çeken Karadeniz, “Başta petrol olmak üzere hiçbir temel girdiye zam yapılmazken sudan, una varıncaya kadar birçok alanda zam yapılıyor. Komisyoncudan, üreticiden tedarikçiye kadar birçok kesimin Dolar ve Euro üzerinden işlem yapması fırsatçılıktır. En temel ihtiyaçlarımızın hiçbirine zam yapılmamıştır. Vatandaşlarımız bu fırsatçılara prim vermemelidir. Her zaman olduğu gibi bugün de milli olmalı ve elimizi taşın altına koymalıyız. Buna da öncelikle israftan yani gereksiz harcamalardan kaçınarak başlanmalı. Her zorluğu atlatacak gücü olan ülkemiz üretimi artırarak, ürettiğini içeride ve dışarıda satarak bu ekonomik dalgalanmadan en az zararla kurtulacaktır. Günümüz, birlik, beraberlik, kardeşlik günüdür. Biraz sabırlı olalım, Türkiye’nin istikrarını bozmaya kimsenin gücü yetmez. Şoför esnafı her zaman savaşta ve barışta önde gider” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
113 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi