Kategoriler

Meydan

AK KADIN İZMİT BÜYÜK KONGREYE HAZIR

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, 18 Ağustos Cumartesi günü AK Kadın İzmit olarak tam kadro Ankara Spor Salonu’nda olacaklarını belirterek, “Hep birlikte, reisimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz” dedi

AK Parti İzmit Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde yapılan toplantının gündem maddesi, 18 Ağustos'ta yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi 6’ncı Olağan Kongresi oldu. 18 Ağustos Cumartesi günü İzmit kadın kolları teşkilatlarıyla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacaklarını söyleyen Başkan Betül Yazıcı, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’

Kongreye güçlü bir katılım sağlayacaklarının altını çizen Yazıcı, “Şuan tüm dünyanın gözü ülkemizin üzerinde. Karşılarında eski Türkiye yok. ‘Topunuzla, tüfeğinizle gelin biz de gereğini yaparız’ diyen bir liderimiz var. Başkanımızın dimdik duruşu sayesinde hiç olmadığı kadar özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bizler de kongreye güçlü bir katılım sağlayacağız ve ‘ Başkanımızın yanındayız’ mesajını vereceğiz. İzmit Kadın kolları olarak reisimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu