Kategoriler

Meydan

Dualar Şehidimiz Emre Kaan Arlı İçin

Derinceli şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif vasıtasıyla şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı

Şaban Arlı’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Siirt'in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın seneyi devriyesi dolayısıyla Mevlid-i Şerif okundu. Kahraman şehidimizin aramızdan ayrılışının üçüncü yılı dolayısıyla gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı Arlı ailesinin Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddesi No: 35 adresindeki evinde yapıldı. İlçe Müftüsü Mecit Amil ve müftülük görevlilerince okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Şehit Emre Kaan Arlı ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin babası Şaban Arlı da yaptığı konuşmada, “Mevlidimize katılan herkesten Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek daim eylesin” dedi.

Baba Evinde Mevlid-i Şerif  Okundu

Derinceli şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen okumaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri, muharip gaziler, şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
239 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor