Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BULUT, İSU MÜTEAHHİDİNİ KOVDU..!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce uyarılarda bulunduğu İSU’nun müteahhit firmasını ilçeden kovdu.


Derince halkının mağdur edilmesine daha fazla tahammül edemediklerini vurgulayan Başkan Bulut, İSU ile birlikte yeni ve daha hızlı bir planlama ile çalışmaların devam edeceğini söyledi

Daha Önce Uyarılmıştı

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte Derince genelinde gerçekleştirdiği 200 milyonluk yatırım kapsamında ilçedeki çalışmalar devam ediyor. Başkan Bulut, Çenedağ ve Sırrıpaşa mahallelerinde yoğunlaşan altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce İSU yetkilileri ve müteahhit firmayı uyarmıştı. Bilindiği gibi Başkan Bulut, müteahhitten altyapı çalışmalarının bayrama kadar biteceğinin sözünü almıştı. Ancak İSU müteahhidi bu sözünü yerine getirmeyip çalışmaları da istenen düzeyde hızlandıramayınca Başkan Bulut, gerekli adımı attı. Önceki gün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bulut, bu toplantıda İSU müteahhidini ilçeden kovduğunu açıkladı.

Halkımızı Mağdur Eden Karşısında Beni Bulur

Önemli bir altyapı ve üstyapı hamlesi başlattıklarını belirten Başkan Bulut, “Altyapı cesaret işidir. Her belediye başkanı kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemez. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamur demektir. Bundan dolayı gelebilecek bütün tepkileri göze alarak halkımızın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürdürmeleri için önemli bir adım attık. Derince’nin geleceğini kurtaracak olan altyapı çalışmalarına halkımızdan güç alarak başladık. Çalışmanın başladığı ilk günden beri vatandaşımızdan gelen hiçbir şikayeti göz ardı etmedik. Karşılaştığımız her sıkıntıda İSU yetkililerini ve müteahhit firmayı uyardık.

Sağlık: Hedefimiz Kasım Ayı

Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızı mağdur etmeden, en hızlı bir şekilde çözüm üretmek. Gelinen noktada sıkıntıların devam etmesi nedeniyle müteahhit firmanın işine son verdik. Halkımızı mağdur eden karşısında bizi bulur demiştik ve şimdi gereğini yaptık. Biz bunu söylerken de birileri laf ürettiğimizi iddia etmişti. Bundan sonrası için İSU ile koordineli bir şekilde çalışarak yeni bir planlama yapacağız.” dedi. Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen buluşmada İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yeni ve daha hızlı bir yol haritasıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını Kasım ayında tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor