Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN; "YAPILAN HER YATIRIMDA SİZLERİN İMZASI VAR"

“Geleceğe umutla bakan bir Körfez inşa ediyoruz” diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yapılan her yatırımda Körfezlilerin imzası var.

Çünkü biz Körfez’i ortak akıl aylayışı ile yönetiyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir taraftan devam eden yatırımları yerinde incelerken, mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla da sohbet ederek hem onlara yapılan çalışmaları aktarıyor hem de talep ve önerilerini dinliyor. Daha yaşanabilir ve güvenli bir Körfez inşa etmek adına çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Karşılıklı fikir alış verişleri şeklinde gerçekleşen bu buluşmalar sayesinde ilçemize en güzel hizmetleri sunuyoruz" dedi.

Başkan Baran, “Biz hemşerilerimizle birlikte olmaya önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da üstünü vurguladığımız bir çalışma prensibimiz var; ortak akıl. Bu anlayışı canlı tutarak vatandaşlarımızın talep ve önerileri ile çalışmalarımıza son şeklini vererek hayata geçiriyoruz. Körfez Belediyesi olarak ortak akılla hayata geçirdiğimiz projeleri de her mahallemize eşit şekilde yapıyoruz.

AYNI ÖZENİ GÖSTERECEĞİZ

Hizmet götürmediğimiz tek bir mahallemiz kalmadı, her cadde ve sokakta bizim imzamız var. Mahallelerimizin yaşam standardını yükseltmek, hemşerilerimizin huzur ve güveni için elimizden geleni bugüne kadar yaptık, bundan sonrada aynı özeni göstereceğiz. Tabi bunu yaparken en büyük enerji kaynağımız sizlerin bize verdiği güven ve destek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu