Kategoriler

Meydan

Başkan Baran’dan Taş ve Özdemir’e Hac Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hac vazifelerini yerine getiren Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Yüksel Özdemir’i evlerinde ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hac vazifesini tamamlayarak geri dönen ve ‘hacı’ olan Körfezli hemşerilerinin evlerine gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Başkan Baran, son olarak hacı olan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ile İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir’i evlerinde ziyaret etti. Başkan İsmail Baran ilk olarak eşi Bilge Baran ile birlikte Taş ailesini ziyaret etti.

BAMBAŞKA BİR DUYGU

Eşi Rukiye Taş ile birlikte kutsal topraklara giden Körfez Belediye Başkanı Yardımcısı İsa Taş, yaşadığı heyecanı aktarırken oldukça duygulandı. Taş, “O yaşadığımız güzel anları aktarırken bile insan farklı bir duygu yaşıyor. Allah herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra misafirlerine zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu.

MUTLAKA GÖRÜLMELİ

Başkan Baran daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir’i evinde ziyaret etti. Başkan Baran, “Hac vazifesini tamamlayan arkadaşlarımızı ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadığı o güzellikleri kendilerinden dinledik. İmkanı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Şehidimiz Osman Gazi Çetingöz’ün hacıdan dönen babası Kerim Çetingöz’ü de ziyaret etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İTO Başkanı Avdagiç'ten 'Yeni Asgari Ücret' Açıklaması
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
"Hacı Baba" Vurgunu Baş Şüphelisi S.S.: "Ben Dini Bilmiyorum ki İstismar Edeyim"
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Kira Yardımı Sorunu Çözüldü
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
MHP’den Azerbaycanlılara Ziyaret
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu’ndan Regaib Kandili Mesajı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Konforlu Ulaşım İçin İşbaşında
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Zabıtası Yolda Bırakmadı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kayapınar Mesire Alanı Dilovası’na Nefes Olacak
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Akademik Hafıza Kocaeli’nin Geleceğiyle Birleşiyor
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
57 Derecelik Sıcak Suyla Sağlık Turizminin Yeni Adresi Olacak