Kategoriler

Meydan

Büyükşehir’den Sertifikalı Petshop Eğitimi

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca Ev ve Süs Hayvanı satışı yapan vatandaşlara yönelik, 27-28 Eylül tarihlerinde Petshop eğitimi yapılacak

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde Ev ve Süs Hayvanı satışı yapan vatandaşlara yönelik “Petshop Sertifika Eğitimi” verilecek.Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan eğitimle kedi, köpek, akvaryum ve diğer pek çok türde hayvanların, bakımı ve barındırılmalarına dair bilgiler aktarılacak. 27-28 Eylül tarihinde yapılacak olan eğitim, İzmit fuar içi Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak.  

 

HAYVAN BAKIMI VE BARINDIRILMASI

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Cihan’ın da görev alacağı eğitimde; Kedi ve Köpeklerin Petshoplarda Geçici Barındırma Koşulları ve Koruyucu Hekimlik, Akvaryum Balıkları, Sürüngenler, Egzotik Kuşlar ve Memeli Hayvanların Bakım ve Barındırma Koşulları hakkında bilgi verilecek. Ayrıca Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CITES Sözleşmesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanları Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği, Ev ve Süs Hayvanları Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinin Kuruluş, Açılış, Ruhsat, Çalışma ve Denetleme Yönetmeliği konuları hakkında bilgiler de aktarılacak.

 

EĞİTİM İKİ GÜN SÜRECEK

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenecek eğitim 2 gün sürecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecek. Eğitime katılmak isteyen vatandaşların, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına başvurabiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor