Kategoriler

Meydan

SİZLERİN İYİ YETİŞMESİ GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Fen Lisesi’nin yurdunda öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Baran, “Sizlerin iyi yetişmesi, bizlerin geleceğe güvenle bakması anlamına geliyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Fen Lisesi’nin öğrenci yurdunu ziyaret etti, öğrencilerle birlikte yemek yedi, sohbet etti. Başkan Baran, Körfez Fen Lisesi Müdürü Cemil Bozalan ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette okulun fiziki altyapıları ve verilen eğitim hakkında bilgi aldı daha sonra da öğrencilerle birlikte yemek yedi. Yemek sonrasında gerçekleştirilen söyleşide de Başkan Baran öğrencilere nasihatlerde bulundu.

SAYILARI ARTMALI

Körfez Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek olduklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Devletimiz tüm kurumları ile gençlerimizin daha yetişmesi için her türlü desteği sunuyor. Yerel yönetimler olarak bizlerin de eğitime katkılarımız ve desteklerimiz artarak sürecek. Türkiye’de 3 bin 200 öğrenciye burs veren tek belediyeyiz. Bizler gibi bu hizmeti veren belediyelerin sayısını artmasını temenni ediyorum” dedi.

SAHİP ÇIKMAZSAK…

2023, 2053 ve 2071 yolunda gençlere büyük görevler düştüğünü belirten Başkan İsmail Baran, “Birçok yeniliklere imza atacak olan sizlersiniz. Kendinizi iyi yetiştirmelisiniz.

Geçmişte ülkemizde sizler gibi eğitim gören gençlerimize bu imkânlar sunulamıyordu. Böyle konforlu okullar yoktu. Ama bugün gençliğine sahip çıkan bir Türkiye var. Geleceğe, sizlere gereken desteği vermezsek, çıkıyor bazı yapılar, ‘gel evladım seni yetiştireyim’ diyor.

SİZLERE EMANET

Bizler tamamen yerli ve milli düşünceler ile vatanına milletine sahip çıkan bir nesil yetiştireceğiz. Yeni eğitim döneminde hepinize başlarılar diliyoruz.  Teşekkürün en güzeli icraat ile olur. Geleceğimizin Türkiye’si sizlere emanet” dedi. Başkan Baran, öğretmenlere de teşekkür ederek, “En güzel hayırlı hizmeti yapıyorsunuz” dedi. Başkan Baran daha sonra öğrencilerle sohbet etti, onlardan gelen soruları cevapladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu