Kategoriler

Meydan

Denli İstifa Etti, Dosyasını Verdi

AK Parti Körfez’de 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği ve 4.5 yıldır da Körfez Belediye Başkan yardımcılığı yapan Faruk Denli 13. Aday adayı olarak dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt’e teslim etti.

Kalabalık bir destekçi gurubu ve ailesiyle partiye gelen Faruk Denli, dosyasını teslim etti. Faruk Denli’nin dosyasını teslim alan Şener Söğüt, “Çok yoğun, coşkulu, heyecanlı bir aday adaylık dönemi geçiriyoruz. Hemen hemen bütün aday adayları bu salonda, bu da AK partide ki birlik, beraberlik ve kardeşliğin göstergesi. Adeta aday adayları ben olmayayım sen ol diyiyor. Ben kendisini bu gününde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Faruk denli Hereke’de belde başkanlığı, 2 dönem meclis üyeliği ve bir dönem belediye başkan yardımcılığı yaptı. Bugün itibariyle de istifa ederek yeni bir pozisyon için aday adayı oldu” dedi.

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Faruk Denli konuşmasında, “2002 yılından bu yana parti içinde çeşitli birimlerde görev aldım. Değişik kademelerde farklı alan ve görevlerde bulundum. Bundan sonra da niyetim farklı alanlarda hizmete devam etmek. Partimizin kurucusu ve Başkomutanımızın dediği gibi millete hizmet için daha çok daha çok çalışacağız. Hizmete farklı bir pozisyonda dem etmek ve yar almak için aday adalığına karar verdim. Hangimiz için ve ilçemiz için hayırlı olacaksa onun adaylığına karar verileceğine inanıyorum. Körfez en iyisine layıktır, bu görev verilirse bir kademe daha hizmet çıtasını yükseltmek için çok çalışacağım. AK Parti de rakip yoktur Refik vardır, yol arkadaşlığı vardır. En iyi hizmeti verecek olana Allah bu görevi nasip etsin. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır” dedi.

Konuşmalardan sonra aday adaylığı dosyasını teslim eden Faruk Denli, salonda bulunan diğer aday adayları ve ailesi ile daha sonra da dışarda desteğe gelen kalabalık gurupla resim çektirdi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor