Kategoriler

Meydan

Körfez'den Kalkandere'ye Aday Adayı Oldu

Körfez adliyesi icra müdürlerinden Sinan Çolak memleketi olan Rize ili Kalkandere İlçesi Belediye Başkanlığı için görevinden istifa ederek Ak partiden aday adayı oldu.

Aday adaylığı dosyasını Ak parti Kalkandere ilçe başkanı Hasan Ayyıldız’a teslim eden Ak parti Kalkandere Belediye Başkan aday adayı Sinan Çolak; Doğup, büyüdüğüm özlem duyarak her fırsatta geldiğim memleketime hizmet etmek için Ak partimizden bugün başvurumu yapıyorum.

Amacım yıllarca Ak parti belediyeciliğinde bulunan ancak son seçimlerde kaybettiğimiz, Cumhurbaşkanımızın, liderimizin memleketi olan Rizemizde partimizin alamadığı tek ilçe olan Kalkanderemizi tekrar Ak parti belediyeciliği ile buluşturmaktır. Bu amaç doğrultusunda partim bu şansı bana verirse ilçemiz ve halkımız için gece gündüz demeden çalışacağım.

SİNAN ÇOLAK KİMDİR?

1981 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Kalkandere İlçesinde, lise öğrenimini Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesinde, üniversite öğrenimini Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü ve Kamu Yönetimi Bölümlerini okuyarak tamamladı.

1998 ve 2009 yılları arasında ticaret ve özel sektörde iş hayatına atıldı.2009 yılında memuriyet hayatına Üsküdar Adliyesinde memur olarak başladı, sonrasında Kocaeli İli Körfez Adliyesinde müdür olarak görev yapmakta iken, memleketine hizmet etme düşüncesiyle gönül verdiği ve davası olarak gördüğü,  Ak Partiden doğup büyüdüğü memleketinden belediye başkan aday adaylığına başvurusunu yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor