Kategoriler

Meydan

PROTOKOL ÖĞRENCİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Körfez’de kısa bir süre önce kurulmasına rağmen önemli çalışmalara imza atmaya başlayan Köğyar-Der (Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği) ilçe protokolü, siyasiler, STK temsilcileri, iş adamlarının kalabalık olarak katıldığı kahvaltıyı gerçekleştirdi.

Tütünçiftlik sahilde Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda satılan biletlerle yüksek öğrenim gören öğrencilere yardım amaçlandığı için katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti. Kahvaltıya, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve belediye başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, ilçe yönetimleri ve meclis üyesi adayları katıldılar. Salonda, STK olarak da Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, Kocaeli Karslılar Dernek Başkan Yardımcısı Eren Kazgan ve yönetimi, Taşköprü Birlik Spor Başkanı Orhan Tuna, muhtar adayları, STK yöneticileri de kalabalık guruplar halinde yer aldı.

Köğyar- Der başkanı Erhan Bilgiç, yaptığı açılış konuşmasında amaçlarının öğrenim görmeye çalışan öğrencilere yardımcı olmak olduğunu belirterek, “Burada güzel bir amaç için bir araya geldik. Bu anlamlı davetimize karşılık veren siyasi partilere, başkanımıza, aday adaylarımıza ve STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, her zaman STK’ların yanında yer alacaklarını söyleyerek, “Halkın yararına olan her çalışmanın yanında yer alıyoruz. Bu anlamlı çalışmayı yapan Erhan Bilgiç ve yönetimini kutluyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra desteklerinden dolayı İsa Taş’a, derneğe destek veren işadamlarına plaket verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
441 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor