Kategoriler

Meydan

Hasan Ayaz ; Öğretmenlerimiz Gönül Erleridir

24 Kasım Öğretmenler günü için bir mesaj yayınlayan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz' Öğretmenlerimiz Milli  ve Manevi  Değerlerimizin teminatıdır'dedi.

İyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliği eğitime büyük önem vermesidir. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakârlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Taze dimağlara yol gösterici bir gönül eridir. Büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktarmaktadır.

Öğretmenlik erdemli kişilerin mesleğidir.

Öğretmenlik sadece okulda değil, hayatın her safhasında örnek davranışlar sergileyen erdemli kişilerin mesleğidir. Unutmayalım ki eğitim ordumuzun yüklendiği sorumluluk öylesine önemlidir ki yoğurup şekillendirdiği nesillerin başarı veya başarısızlıklarının yanı sıra ahlaki meziyetler ve zaaflarında da öğretmenlerimizin verdiği eğitimin izleri görülecektir. Bu şuurla mesleğine adanmış öğretmenlerimiz var oldukça eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz noktalara kısa sürede ulaşacağımızdan hiçbir şüphe duymuyorum.

Devlet ve millet olarak müteşekkiriz.

Bizlere evrensel doğruları öğreten, aidiyetimizi güçlendiren, bilginin erişilmesinde ve kullanılmasında rehberlik eden öğretmenlerimize sadece bugün değil her zaman devlet ve millet olarak müteşekkiriz.

Ülkemizin her köşesinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan, çocuklarımızı, gençlerimizi aklın, bilginin, ahlakın ve vicdanın rehberliğinde fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir şekilde yetiştirmek için gayret eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu