Kategoriler

Meydan

Körfez'de Dikkat Çeken Aday.!

Körfez’de Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı süreci başlamasından bu yana aday adaylarının içinde Alim Erdemir ismi dikkatleri üzerine çekiyor.

Değişik iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede Körfez halkının gönlüne girmeyi başaran Erdemir, profesyonelce bir kampanya  yürütüyor.

Körfez İlçesi Çamlıtepe mahallesinde büyümüş olan Alim Erdemir Ak Partiden iki dönem milletvekili adayı olmanın verdiği siyasi tecrübeyi çok iyi kullanarak ve bütün tecrübesini ortaya koyarak rakiplerini kıskandıracak bir performans sergiliyor.

Körfez Belediyesi ve Pendik Belediyesi olmak üzere 20 yıllık belediyeciliğin verdiği tecrübeyle rakiplerinden çok farklı bir adaylık kampanyası yürüten Alim Erdemir vatandaşın gönlüne girmek için her türlü iletişim kanalını çok iyi kullanıyor.

Erdemir çalışmalarında broşür bastırıyor, gazetelere projeleri ve yapmayı planladıkları ile ilgili röportajlar veriyor. Tanıtım broşür reklamlarının yanında ilçede bulunan caddelere tanıtım brandaları asıp billboardlarla kendini Körfez Halkına tanıtıyor.  Aday adaylık sürecine en ciddi bir şekilde hazırlanan Erdemir yürüttüğü bu kampanyayla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Ak Parti Körfez İlçenin İşletme, Hukuk ve İlahiyat olmak üzere 3 Üniversite bitirmiş adayı olan Erdemir, Vücut dilini iyi kullanmanın yanı sıra akıcı ve etkileyici hitabetiyle kendisini dinleyenleri etkilemeyi başarıyor.

İlçede daha önce görev yapmış Belediye Başkanları Muzaffer Baştopçu, Yunus Pehlivan ve şimdiki Başkan İsmail Baran için olumlu kanaatlerini bildiren, “ Daha iyisini yapmak için bu göreve talibim” diyen Erdemir kelimenin tam manasıyla teşkilatçılığının ve aday  adaylığının hakkını veriyor.

Ankara ayağı da çok güçlü olan Erdemir Mecliste Özel Kalem Müdür Yardımcılığı da yapmış olmanın verdiği avantajla milletvekilleri, bakan ve bürokratlarla çok yakından tanışıyor. Ankara’daki programlara da fırsat oldukça katılan Erdemir önceki gün yapılan Ak Parti Grup toplantısına da katılarak Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşmesiyle Ankara ayağının da çok güçlü olduğunu izlenimini veriyor.

Yorumlar

Recep 5 Yıl Önce

Körfez için çok isabetli çalışkan deneyimli çok beyefendi bir kişilik aday olursa banko kazanır hayırlı olsun

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
322 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor