Kategoriler

Meydan

31 Mart Seçimleri 2023 Öncesi İlk Durak

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “31 Mart seçimleri çok önemli bir seçim. 2023 hedefimiz öncesinde ilk durak” dedi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katılım sağladı. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda önümüzdeki günlerde yapılacak olan programlar belirlendi. Artık seçim sürecine girdiklerinin altını çizen Başkan Betül Yazıcı, “31 Mart’a kadar fedakarca ve mola vermeden mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

‘DAYANIŞMA İÇERİSİNDE YAPTIK’

Yazıcı konuşmasının devamında, göreve gelişlerinin 1. Yılını doldurduklarını hatırlatarak, “Göreve gelmemizden kısa bir süre sonra 24 Haziran seçimleri için çalışmaya başladık ve başarılı bir seçim süreci atlattık. Bunu birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaptık. Yine aynı şekilde, aynı ruh ve heyecanla 31 mart yerel seçimleri için daha da fazla özveri ve gayretle mücadele etmeye devam edeceğiz. 31 Mart seçimleri çok önemli bir seçim. 2023 hedefimiz öncesinde ilk durak” dedi.

‘ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ’

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından partimizin ilk tohumlarının atıldığı günden bugüne güçlenerek ve inançla yürüyoruz. Bu davanın hangi zor şartlarda başladığını ve bugünlere kolay gelinmediğini çok iyi biliyoruz. Liderimizden ve geçmişimizden gelen güçle, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için İzmit kadın kolları olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnsanı güçlü kılan zorluktur. Zahmet olmadan rahmet olmaz diyerek, her zorluğu birlik içerisinde aşacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor