Kategoriler

Meydan

Yazıcı; "AK Parti Belediyeciliği Gönül Belediyeciliğidir"

Yahya Kapan Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısında kadınlarla bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, " AK Parti belediyeciliği, gönül belediyeciliğidir, hizmet belediyeciliğidir.  31 Mart seçimlerini gönül belediyeciliği seçimi olarak görüyoruz" dedi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ev toplantılarına devam ediyor. Sokak sokak, kapı kapı gezip vatandaşlarla buluşan Başkan Betül Yazıcı ve ekibi, talepleri dinliyor ve kadınların sorularını yanıtlıyor. seçimden seçime değil, her dönem aktif çalışmalarıyla vatandaşlardan kopmayan Yazıcı, ev toplantılarıyla da her mahallede ulaşmadık kadın bırakmıyor.

'VATANDAŞIN SEVGİSİ BİZE ENERJİ VERİYOR'

Bu kapsamda Başkan Yazıcı ve yöneticileri Yahya Kaptan Mahallesi'nde Demet Yasal'ın evinde düzenlenen ev toplantısında bölge sakini kadınlarla bir araya geldi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ev toplantısı oldukça samimi bir atmosferde geçti. Ev toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yazıcı, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti ve teveccühüyle karşılanıyoruz. bu da bize enerji ve moral veriyor" dedi.

'MİLLETİMİZ BİZİ BU YOLDA HİÇ YALNIZ BIRAKMADI'

Yazıcı açıklamalarının devamında 31 Mart yerel seçimlerinin de önemine dikkat çekerek, "AK Parti belediyeciliği, gönül belediyeciliğidir, hizmet belediyeciliğidir.  31 Mart seçimlerini gönül belediyeciliği seçimi olarak görüyoruz. Milletimiz dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi bu yolda hiç yalnız bırakmadı, yine yalnız bırakmayacak buna inanıyoruz. Gece gündüz demeden hep birlikte yerel seçimler için çalışacağız. 31 Mart seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu