Kategoriler

Meydan

Alim Erdemir’den  Dernek ve Vakıflara Ziyaret

Körfez’de Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı süreci başlamasından bu yana aday adaylarının içinde Alim Erdemir ismi dikkatleri üzerine çekiyor.

Değişik iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede Körfez halkının gönlüne girmeyi başaran Erdemir, profesyonelce bir kampanya yürütüyor.

Körfez İlçesi Çamlıtepe mahallesinde büyümüş olan Alim Erdemir Ak Partiden iki dönem milletvekili adayı olmanın verdiği siyasi tecrübeyi çok iyi kullanarak ve bütün tecrübesini ortaya koyarak rakiplerini kıskandıracak bir performans sergiliyor. Erdemir her gittiği ziyarette üzerinde T.B.M.M. yazan Kahve fincanı takımı hediye ederek millet herşeyin üstündedir  mesajı veriyor. 

Erdemir, dün de boş durmadı ve kısa bir süre önce Kars Ardahan Iğdır Vakıf başkanlığına seçilen Taner Sarıçayır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vakıf başkanı Taner Sarıçayır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdemir burada bir süre sohbet ettikten sonra

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde 15 Temmuz Milli İrade Derneğini ziyaret ederek Başkan Saadettin TÜRE’ye ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Erdemir daha sonra Mimar Sinan mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Erdemir Pazartesi günü akşamı da Ensar Vakfı Körfez İlçe yönetiminin misafiri olacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu