Kategoriler

Meydan

ÇAKIR; “CUMHURBAŞKANIMIN VE PARTİMİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEĞİM”

AK Parti Körfez’in belediye başkan aday adaylarından olan Ali Çakır, yerel seçim tarihi yaklaşırken saha çalışmalarına hız verdi.

Ali Çakır, aday adaylık başvurusu öncesinde de başlattığı nokta ziyaretlerinde ikinci tura başlayarak önemli bir mesafe kaydetti.

Halk desteğini en çok hisseden aday adaylarından olan Ali Çakır, bu özelliği nedeniyle de alacağı oy oranının yüksek olacağına inanıyor. Uzun yıllardır fırıncılık yapan ve siyasetin içinde yer alan Ali Çakır, geniş bir tabana sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday kriterlerine sahip olduğunu ve halktan en çok oyu alabileceğine inandığını söyleyen Ali Çakır, duyduğu öz güvenle, “Ben varım, Genel Merkeze gidecek olan son listede yer alacağıma inanıyorum” şeklinde konuşuyor.

Ali Çakır, her kesimden oy alabilecek adaylardan olduğunu da ifade ederek, “Bu yetki bana verilsin, adaylığım açıklansın, toplumun her kesimini kucaklayarak partime Kocaeli’nin en yüksek oyunu alacağıma inanıyorum. Oy potansiyeli en yüksek olan Körfez’de, alınacak en çok oyu kazandıracağım” dedi.

Cumhurbaşkanımın yükünü hafifleteceğim

Ali Çakır, AK Partiye en yüksek oyu alacağını tekrarlayarak, “Bu şekilde Cumhurbaşkanımın ve partimin yükünü hafifleteceğim. Sahada esnaf ve STK’ları ziyaret ettim. Şimdi geniş katılımlı ev toplantıları ile halka ulaşmaya devam edeceğim. Görev almam halinde toplumun kesimini temsil eden kafamdaki listeyi sunacağım” dedi.

Ali Çakır, yaptığı saha çalışmaları sırasında en çok kalabalık guruplar tarafından karşılanan ve il gösterilen aday adayları arasında yer alıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
152 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi